Beste designblogger for grafiske designerers inspirasjon og tips

For deg som er nybegynner

Onextrapixel.com: Tilbyr ressurser, opplæringsprogrammer og gratismateriell for en rekke fag og emner. Vil du lære noen nye Photoshop-triks? Gå til Onextrapixel. Har du problemer med WordPress-temaet ditt? Gå til Onextrapixel. Trenger du inspirasjon mens du velger en font for din logo? Gå til Onextrapixel. Fra fotografering til illustrasjon til sosiale medier, dekker Onextrapixel alle dine behov.

Creativenerds.co.uk: En viktig ressurs for enhver digital artist for å lære, vokse og bli inspirert. Bygget av kjærlighet og lidenskap for design for å formidle deres ferdigheter og kunnskaper til andre designere. I tillegg til gratis ikoner, skrifter og Photoshop-pensler har CreativeNerds også en svært nyttig YouTube-kanal der de legger opp trinnvise opplæringsprogrammer. Foruten de nyttige opplæringsprogrammene gjør de også mange omfattende oppsummeringer som “85 beste Photoshop-opplæringer fra 2012” eller “50 fenomenale gratis Photoshop-penselinnstillinger.”

Speckyboy.com: Speckyboy Design Magazine tilbyr innsiktsfulle opplæringsprogrammer, tidsbesparende teknikker, friske og nyttige ressurser og inspirerende kunst, som dekker webdesign og utvikling, grafisk design, reklame, mobilapplikasjoner og til og med sporadiske Lego-poster. Specky Boy Design Magazine legger ut mye om webdesign og WordPress, men det er absolutt ikke alt. De har også ukentlige webdesign inspirasjonsinnlegg, ukentlige designnyheter, grafisk design freebies og opplæringsprogrammer, og tips for freelancedesignere eller designbyråer.

For deg som trenger ekstra inspirasjon

Howdesign.com: How design begynte som et prisverdig trykket magasin, og har med årene ekspandert til å omfatte flere grafiske designkonkurranser, praktiske designkurs og lærebøker. For frilansere og interne medarbeidere har HOW Design artikler og guider som binder sammen verdens næringsliv, teknologi og ren kreativitet. HOW Design tilbyr interaktive verktøy og gratis skriftpakker jevnlig, sammen med praktiske guider for markedsføring og selvfremmende kampanjer, slik at du ikke lar karrieren lide etter hvert som kunsten din blomstrer.

Designshack.net: Design Shack teamet jobber utrettelig for å gi deg de siste nyhetene og funksjonene for å styrke enhver spirende designer til å nå suksess. Tror ikke på oss? På deres hjemmeside kan du se at Design Shack er vert for 330+ sider med webdesign innhold. Heldigvis er de flotte arrangører – du kan raskt klikke på flere underoverskrifter for å finne råd og tips relatert til mobildesign, HTML, navigasjon, grafikk og mer. Det er ikke noe tulleinnhold her – hver artikkel på Design Shack er fullpakket med godt undersøkt informasjon og rådgivning fra industrien som støttes av refererte bevis og statistikk. Plasser deg selv fremst i den profesjonelle flokken med de store ressursene på Design Shack.

Designinstruct.com: Basert på kjerneprinsippene etterutdanning og å åpent dele kreative ideer, er Design instruct et web magasin laget spesielt til digitale kunstnere og designere. Design Instruct er grunnlagt av Jacob og Isaac Gube, og har som mål å “holde kreative sinn informert, interessert og inspirert.” Artiklene og veiledningene som er publisert på Design Instruct, er kuratert fra de ledende designerne og digitale artister på nettet. Uansett om det er teksteffekter, tekstdesign, tegning og illustrasjon, eller digital kunst, vil Design Instruct ha en nyttig artikkel som utforsker interessefeltet ditt i detalj. Hvis du føler at du har det som trengs for å bidra til Design Instruct, oppfordrer de innleveringer fra lidenskapelige og kunnskapsrike fagpersoner fra alle samfunnslag.