Beste gratisapper 2017

Pocket casts

De som nyter podcaster, har sannsynligvis den enkleste avgjørelsen når det gjelder hvilken podcast-app som skal brukes. Svaret på det spørsmålet er Pocket Casts. Denne sinnssykt stabile og flotte appen lar deg laste ned eller streame forskjellige podcaster du kan kose deg med når du vil. Den har både lydbasert- og videopodcast-støtte, slik at du kan få tilgang på omtrent alt. Det er også et lys og mørkt tema, en påloggingsfunksjon, slik at du kan synkronisere podcaster på tvers av enheter, og en ganske anstendig anbefalingsfunksjon. Det er den siste podcast-appen du noen gang trenger å laste ned, og en av de beste Android-appene der ute.

Last Pass Password Manager

LastPass er en må-ha Android-app. Det er en passordbehandler som lar deg lagre påloggingsinformasjonen din på en trygg og sikker måte. På toppen av det kan den bidra med å generere nesten umulige passord som du kan bruke på kontoene dine. Alt er kontrollert med et hovedpassord. Den har støtte på tvers av plattformer, slik at du kan bruke den på datamaskiner, mobile enheter, nettbrett eller hva du enn måtte ønske. Det finnes andre lignende apper, men LastPass føles alltid som den er ett skritt foran.

Dark Sky

Den beste daglige værmeldingen. Hvis du hele tiden finner deg selv fanget uten en paraply, vil du elske Dark Sky og dens forutsigbare værvarsler. Dark Sky vil fortelle deg når regnet vil starte eller slutte å bruke enkle varsler som: “Mye regn om 15 minutter”. Hovedsiden gir deg en rask oversikt over temperaturen på ditt sted, med flere ikoner i et navigasjonsfelt nederst. Ved hjelp av disse ikonene kan du se på neste uke i forveien, ta opp en kartvisning som viser nedbør eller temperatursynkronisering, og hvis du registrerer deg for premiumversjonen, angir du ulike varsler for nedbør og oppsummeringer ol.

Fitbit

Den beste treningsappen. Fitbit-appen er en enkel måte å loggføre dine daglige øvelser og logge matinntak på, og den kobler også til vennene dine for en vennlig kondisjonskonkurranse.

Twizoo

Leter du etter restauranttips basert på hva folk virkelig synes? Twizoo analyserer millioner av tweets for å vise deg hvilke spisesteder som er i vinden i nærheten. Det bruker et trafikklyssystem for å indikere hvilke du skal sjekke ut og hvilke du kan unngå.

World around me (WAM)

WAM er et verktøy for å utforske interessante steder rundt deg. Denne appen bruker telefonens kamera for å markere lokale restauranter, parker, museer, kinoer og andre interessante steder i din umiddelbare nærhet. Hovedfunksjonen til WAM er muligheten til å peke telefonens kamera i omgivelsene og se små kort vises ved siden av interessante steder. Kortene vil inneholde navnet på stedet, en vurdering, og avstanden til det aktuelle stedet.

Expence IQ

Denne appen prøver å gjøre det enkelt å administrere dine utgifter og personlig økonomi. Med en ren layout og flere nyttige funksjoner, vil Expense IQ få deg til å planlegge budsjetter og gi deg kontroll over kostnadene på kort tid. Smart Oversikt-siden gjør det enkelt å se hvor mye du har igjen totalt, når du brukte penger, hvor mye du brukte, samt eventuelle regninger. Den er også fylt med nyttige grafer og visualiseringer av utgiftene dine.